🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Medewerkers

We staan voor je klaar!
Tamar Ronner Ik denk graag met je mee en heb een pragmatische inslag. Wat is jouw probleem of klacht en wat is voor jou de beste oplossing? Door flexibel te zijn met goede bereikbaarheid en langere consulten probeer ik je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

BIG-nummer
79916544801

Functie
Huisarts

Specialisatie
Gynaecologie

Werkdagen
Maandag, Woensdag en donderdag

Elise Malherbe Passende zorg is een beetje een modeterm op dit moment, toch vind ik het een mooi concept! Wat voor de een werkt, doet niks voor iemand anders. Ik werk als huisarts daarom graag samen naar de juiste oplossing op het juiste moment.

BIG-nummer
59913367601

Functie
Huisarts

Specialisatie
Chronische ziekten

Werkdagen
dinsdag, donderdag en Vrijdag

Amber Jansen Ik ben een energiek en vrolijk persoon. Door goed te luisteren en door te vragen kom ik graag tot de juiste oplossing van je vraag of klacht. Binnen de praktijk heb ik verschillende taken, waaronder u (telefonisch) te woord staan en uitstrijkjes afnemen.

Functie
Doktersassistente

Werkdagen
Maandag, dinsdag en donderdag

Linda Meeusen Ik ben erg empathisch ingesteld. Graag ga ik het gesprek met elkaar aan en kom ik samen met u tot een passende oplossing.

Functie
Doktersassistente

Werkdagen
Maandag, woensdag en vrijdag

Nadia Onnouw Ik begeleid mensen met een chronische aandoening zoals hart en vaatziekte, diabetes, astma en COPD. Door middel van voorlichting, leefstijladvies en medicatie proberen we deze samen zo goed mogelijk onder controle te houden.

Functie
POH somatiek

Specialisatie
Chronische ziekten

Werkdag
Dinsdag

Simone van Baast Ik help kinderen en volwassenen bij psychische klachten, opvoedingsvragen en gedrag en ga samen op zoek naar passende oplossingen. Ik maak veelal gebruik van werkboeken, e-health, tekeningen en filmpjes en help zo nodig bij een passende doorverwijzing.

Functie
POH GGZ

Werkdag
Donderdag - Locatie: Dorpsstraat 52c Rosmalen, Lambermon & Heijstee