🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Medewerkers

We staan voor je klaar!
Tamar Ronner Ik denk graag met je mee en heb een pragmatische inslag. Wat is jouw probleem of klacht en wat is voor jou de beste oplossing? Door flexibel te zijn met goede bereikbaarheid en langere consulten probeer ik je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

BIG-nummer
79916544801

Functie
Huisarts

Specialisatie
Gynaecologie

Werkdagen
Maandag, woensdag en vrijdag

Nadia Onnouw Ik begeleid mensen met een chronische aandoening zoals hart en vaatziekte, diabetes, astma en COPD. Door middel van voorlichting, leefstijladvies en medicatie proberen we deze samen zo goed mogelijk onder controle te houden.

Functie
POH somatiek

Specialisatie
Chronische ziekten

Werkdag
Dinsdag

Valéry van der Steen Ik ben echt de duizendpoot van onze praktijk. Je kunt bij mij terecht met al je vragen. Ik zal je met plezier en passie helpen naar een oplossing. Ik voer diverse medische handelingen uit en zorg ervoor dat de praktijk zo goed als mogelijk loopt.

Functie
Doktersassistente

Werkdagen
Maandag, woensdag en vrijdag

Simone van Baast Ik help kinderen en hun ouders bij vragen over opvoeding en gedrag en ga samen op zoek naar passende oplossingen. Ik maak veelal gebruik van werkboeken, e-health, tekeningen en filmpjes en help zo nodig bij een passende doorverwijzing.

Functie
POH Jeugd

Werkdag
Donderdag