🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed
Wij stellen aan u voor: assistente Valery van der Steen en POH Jeugd Simone van Baast.

Wij zijn blij te vermelden dat ons team zeer recent is uitgebreid! Afgelopen maand zijn assistente Valery en POH Jeugd Simone bij ons gestart.

Valery is werkzaam op dezelfde werkdagen als dokter Ronner en zal beginnen in de ochtenden. U zult haar dus aan de telefoon kunnen krijgen mocht u bellen, tevens doet zij kleine verrichtingen zoals oren uitspuiten, wratten aanstippen en injecties zetten. Welkom Valery!

Simone van Baast stelt zichzelf voor:

Sinds maart 2021 werk ik als Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ Kind en Jeugd voor verschillende huisartsenpraktijken in de regio Den Bosch, waaronder Huisartsenpraktijk De Waterkant. Wanneer er vragen spelen op het gebied van opvoeding en gedrag kan de huisarts naar mij verwijzen. Voorbeelden zijn; Piekeren, slecht slapen, onzekerheid, moeilijk nee kunnen zeggen, emotioneel, angst, prikkelbaar, onrustig, moeite met sociale contacten, opstandig gedrag, te veel gamen. Samen met het kind (en ouders) ga ik in gesprekken op zoek naar de mogelijke oorzaken van de klacht, de krachten en ondersteun ik het kind en ouders bij het zetten van stappen om de krachten weer te hervinden en klachten te verminderen. Soms is een doorverwijzing beter en onderzoeken we welke hulpverlening het meest passend is. Een intakegesprek duurt ongeveer een uur, vervolggesprekken zijn een half uur/45 min. Hierbij maak ik veelal gebruik van werkboeken/bladen/ e-health en maak ik veel visueel via tekeningen of gebruik van filmpjes.