🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed
Graag stel ik me aan je voor: ik ben Tamar Ronner, huisarts.

De laatste jaren ben ik zowel woonachtig als werkzaam geweest in Rosmalen. Dat maakt dat ik op de hoogte ben van wat er speelt in de regio, iets dat ik belangrijk vind om mijn rol als lokale huisarts goed te kunnen vervullen.

Bij mij kun je terecht voor veelzijdige en persoonlijke huisartsenzorg. Ik denk als huisarts graag met je mee en heb daarbij een pragmatische inslag. Wat is jouw probleem of klacht? Wat is voor jou de beste oplossing? Ik ben flexibel in mijn praktijkvoering. Ik zorg ervoor dat ik goed bereikbaar ben en mijn consulten zijn langer dan gemiddeld. Op die manier probeer ik mijn patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ik hecht veel waarde aan de autonomie van de patiënt. Onderwerpen zoals euthanasie, het stoppen van levensverlengende handelingen, palliatieve zorg en abortus zijn bij mij bespreekbaar.

Tevens heb ik veel affiniteit met kleine verrichtingen in de huisartsenpraktijk, zoals het plaatsen en verwijderen van spiralen of Implanon en kleine chirurgische ingrepen.