🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed
Per december 2023 hebben wij er een nieuwe huisarts bij! Elise Malherbe voegt zich als huisarts bij het team, waardoor er vanaf nu ook dagelijks spreekuur ingepland kan worden.

Sinds 2020 woon ik met mijn man en 4 kinderen in Rosmalen. Ik ken de regio dus goed en kan inspelen op wat er in de regio speelt. Ik vind dat net als Tamar Ronner een belangrijk onderdeel van mijn vak als huisarts.

Voor ik naar Rosmalen verhuisde woonde ik met mijn gezin in Zuid-Afrika en was ik huisarts in de wijnregio rondom Paarl en Stellenbosch. Voor die tijd ben ik in opleiding geweest tot klinisch geriater en hoewel ik die opleiding voortijdig afgebroken heb omdat het ziekenhuis leven niet goed bij mij past, heb ik nog steeds een bewondering voor de oudere mensen in onze maatschappij en de chronische ziekte waar zij vaak mee geconfronteerd worden. Hoe mooi is het dat we in Nederland zo goed geworden zijn in het voorkomen van de complicaties van deze chronische ziekten?

Wat ik belangrijk vind is het hele verhaal van de patiënt, omdat geschiedenis, gezinssamenstelling, werkend leven etc allemaal van invloed zijn op de klachten die je met mij komt bespreken en de passende oplossing die we daar samen, met ondersteuning van mijn medische expertise, voor bedenken.